Před-jarní lunární meditace

neděle 26. února 2017

NOVOLUNÍ a prstencové zatmění slunce.



Novoluní v Rybách – nastává v 16.00 hodin, skoro na minutu stejně jako zatmění slunce, zvláštní náhoda?

Proto cítím, že dnes, v den, kdy Měsíc své světlo skrývá, ale chystá se znovu a neochvějně na novou cestu, v den, kdy Slunce je zakryto, tak dnes více než kdy jindy můžeme SVĚTLO života evokovat ve svém vnitřním světě a požádat aby léčilo nejen nás, naše nejbližší, ale celou planetu.

Jakkoliv vás napadne, jakkoliv to umíte, jakkoliv chcete.

Nic nemusíte.
Můžete.

Na Zemi se dívá pouze jedno slunce.

I přestože dnešní zatmění slunce není viditelné na našem území, přesto se můžeme v meditaci, v představě a v přání spojit se světlem a nechat ho prostoupit všude, kde vás jen napadne.
Můžete jej nechat prostoupit tam, kde je jej nejvíce potřeba, ať už ve vašich vlastních životech nebo životech vašich blízkých nebo na místech, nad kterými slunce bude ukryto (Afrika) – svobodně a tvořivě kdekoliv a jakkoliv.

Světlo!
----------------------------------

Novoluní ve Vodnáři je hranicí mezi starým a novým, otevírá prostor k nové energii,
Můžete VĚDOMĚ zanechat za sebou starou únavu a vyčerpanost a ROZHODNOUT se pro směr, který v sobě cítíte už delší dobu.

Vodnáři vládne element VZDUCHU, takže vydechněte do vzduchu laskavost, třeba jen jednoduše, v myšlence a představte si, že vaši myšlenkovou energii, tedy to, co právě nejvíce potřebujete, roznese VÍTR tak, aby se spojilo vše potřebné k manifestaci vašich přirozených potřeb.

Zázraky se dějí, jen naše nedůvěra k nim jim brání v uskutečnění.

Nepřináším dnes žádné popisy, návrhy ani postupy, jen otevírám prostor k vnitřní pozornosti, kterou můžete věnovat sobě, světlu, celé planetě, vesmíru, všemu a všem.

Buďte originální, nebojte se.

S vděčností vaše Yvell


Žádné komentáře:

Okomentovat