Před-jarní lunární meditace

sobota 5. ledna 2019

Rok 2019 pod vlivem planety Merkur



Letošní rok je a bude silný a dobrý. Planetárně pod vlivem planety MERKUR, který je patronem cestovatelů, poutníků, medicíny, lékařů a léčitelů a komunikace.

Všechny tyto atributy neseme v sobě.

Jsme poutníci na své životní cestě, jsme sami sobě léčiteli, jsme mluvčími – komunikujeme nejen s lidmi okolo sebe, se zvířaty, s přírodou, ale především skrze sebe s duchovním světem a se sebou samotnými.

Tento článek navazuje malinko na předchozí text v tom, že jsou-li portály do duchovního světa otevřeny, jako že jsou, pak naše komunikace je vlastně snadná.

Komunikace je cesta, pouť, i rozhovor. Je to i meditace.



Energie letošního roku nabízí mnoho dobrého, nejedná se jen o možnosti letošního roku, ale letos jsou silné energie pro dobrý rozjezd a vykročení do nekončících možností.

Moje zpráva je víceméně prosbou – mysleme na dobré, říkejme dobrá slova, dělejme dobré pro sebe, tak, aby to bylo dobré i pro všechny zúčastněné, a především pozorujme své pocity – JSOU DOBRÉ? Pokud ano, je dobré vše. Je to dobrý magnet pro následující realitu.

Náš pocit vstupuje nebeskými portály do našich vlastních duchovních chrámů. V nich se ocitáme, v nich budeme, z nich k nám také přichází taková energie, jakou do nich vkládáme. Co vložíme, to můžeme čerpat.

To je banka, viďte? Úžasná, spravedlivá, a navíc s obrovskými, nepředstavitelnými úroky (v dobrém).




Tak vám všem přeji dobrou mysl a odvahu k dobrému životnímu pocitu.

Yvell

Žádné komentáře:

Okomentovat