Před-jarní lunární meditace

úterý 13. prosince 2016

13 svatých nocí



13 svatých-vánočních nocí
13 meditací s relaxačně-léčivým působením
13 vánočních chvil, které vám mohou změnit život
Poselství Vánoc je příležitostí k hlubokému prožitku, k poznání, že se nejedná o radovánky, plné jídla a dárečků, ale o skutečný dar duchovního světa, protkaný láskou, jež každé poznání oživuje.

12 vánočních dnů - 

13 svatých nocí

Přináší poznání o síle a mimořádném významu tzv. Malé doby vánoční.
Dvanáct dnů/nocí a jedna mimořádná (silvestrovská - osvobozující) nesou v sobě léčivé a silné energie, skryté našemu uspěchanému racionálnímu rozumu. Smysl těchto dnů, a nejen těchto, může být rozkryt, ale "probuzeným" srdcem. Jen tak může moudrost s láskou usednout na trůn uvnitř člověka jako Poznání. Navěky. Totiž jediné, co nikdy nemůžeme ztratit, je láska v srdci a poznání. Odnášíme si je s sebou ve vědomí i za hranice života.
Každý den z těchto třinácti koresponduje s uplynulými měsíci a současně nasvětluje obraz následujících měsíců v novém roce - přináší obraz budoucnosti.
Poznání minulosti, spojené s vlastní tvorbou obrazu budoucnosti je naprosto unikátní cestou, jak pomoci skrz sebe všemu a všem v tomto životě. Každý si totiž přeje být šťastný, zdravý a bohatý. Podaří-li se to jednomu, pak každý další už má cestu snazší.
Právě v těchto vánočních dnech jsou duchovní energie připraveny vynést naše toužebná přání na světlo světa a pomoci nám je zhmotnit, manifestovat.
Proč se nám to vždy nedařilo? To nám zase pomohou osvětlit právě meditativní pohledy do minulosti, v tomto případě do uplynulých dvanácti měsíců. Což je rovněž důležité - a proč? To se dovíte v průběhu 13 dnů.
Nelze však hluboké a nové poznání získat pouze racionálním promýšlením či vymýšlením, ale současně soustředěnou, klidnou, meditativní činností. Stav hluboké fyzické relaxace umožňuje propojit naše podvědomí s vědomím, a tak získat v bdělém stavu potřebné obrazy, myšlenky, tedy své osobité poznání. 

Můžete si objednat v průběhu adventu.


Žádné komentáře:

Okomentovat