Před-jarní lunární meditace

čtvrtek 21. dubna 2016

Dubnový úplněk - sněte ve velkém!



Úplněk 22. 4. v 7:24 hodin 

ve znamení Štíra!





Takže všichni štírové se mohou těšit na nádherné období, které jim tento úplněk pomůže dotvářet svým světlem. Jednoduše odráží a zrcadlí světlo, tak sviťte, milí Štíři.
Tento dubnový „mikro“ úplněk je Zemi nejvíce vzdálen, takže bude malý, ale zato prostor mezi Zemí a Měsícem je největší, jaký může být, takže vaše vize, sny a přání, které do prostoru vložíte, se roznesou do širokého vesmíru. A pak se budou snášet do vašich životů.
Dubnový úplněk souvisí s financemi, hojností na všech rovinách. Do úplňku by se mělo dořešit vše, co souvisí s financemi, půjčkami. Měli byste vyřešit všechny své dluhy, a to nejen peněžní, ale i jiné.

Ale mám jednu smutnou zprávu -  nepřeje mimopartnerským vztahům.

Každopádně je silný v oblasti vztahů, laskavosti a hojnosti.

Magická noc:
Můžete si večer udělat malý rituál na přivolání hojnosti: například si představte, jak sloup měsíčního světla vstupuje do vašeho obydlí, života, jak prosvěcuje vše, co je potřeba prosvětlit. Položte si třeba vaše největší bankovky do měsíčního světla a požádejte o hojnost. Vždy však vyslovte přání, aby se tak dělo pro vaše nejvyšší dobro a ku prospěchu všech zúčastněných.

Nebojte se snít ve velkém. Vždy k vám dorazí jen tolik, kolik potřebujete.
A také nezapomeňte poděkovat a vyslovit vděčnost – ta je násobitelem všeho dobrého.
Takže přeji laskavý večer, světlou úplňkovou noc a další dny v radostném pozorování, jak se vám život naplňuje hojností a radostí.

Vaše Yvell

Pranostiky na duben:

Když duben laškuje, bývá mnoho sena a obilí.
Duben hojný vodou - říjen vínem.
Hodně-li v dubnu vítr duje, stodola se naplňuje.


Žádné komentáře:

Okomentovat